Pokuševski povredio koleno, ponovo iskoristio minute [VIDEO]

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poraženi su od Finiks Sansa sa 123:120.

Tako blizu, a opet tako daleko bili su igrači Tandera jureći trijumf nad favorizovanim Sansima. Ipak, razlika koju su stvorili gosti bila je prevelika za igrače Marka Dejnjoa koji su odigrali veoma dobro u prvom poluvremenu. pokušali u završnici da se vrate nakon odličnog perioda Sansa, ali ipak nisu mogli.

Peh je doživeo srpski košarkaš Aleksej Pokuševski koji je zbog povrede kolena odigrao svega 10 minuta. On je bio pod znakom pitanja uoči ovog meča, ali je ipak odlučeno da zaigra i to je samo pogoršalo situaciju, budući da je osećao bol u levom kolenu. Četiri poena i dve asistencije je zabeležio za vreme provedeno na parketu. U ekipi Tandera najbolji je bio Malik Bizli sa 19 poena, dok je Sanse predvodio sjajni Devin Buker sa 32 poena.

Boban Marjanović je dobio svoje minuta u duelu Dalas Maveriksa protiv Sakramento Kingsa (99:111) i uspeo da ih iskoristi. Bila je to jedna bleda partija ekipe iz Teksasa koja nije povela nijednom tokom meča, a ni odlična rola Luke Dončića koji je postigao 30 poena, nije im pomogla da savladaju krhke Kingse.

Pomenuti Marjanović je igrao 12 minuta i za taj period je ostvario učinak od osam poena i sedam skokova. Kada je reč o Kingsima, Badi Hild se istakao sa 27 poena.

Boston Seltiks – Portland Trajlblejzers 119:129
Šarlot Hornets – Majami Hit 111:121
Dalas Maveriks – Sakramento Kings 99:111
Hjuston Rokets – Njujork Niks 97:122
Oklahoma siti Tander – Finiks Sans 120:123
San Antonio Spars – Filadelfija Seventisiksers 111:113
Los Anđeles Lejkers – Toronto Reptors 114:121

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE