Grujić oduševio Portugalce, hoće li Liverpul popustiti?

Srpski reprezentativac i fudbaler Porta Marko Grujić zadovoljio je sve na stadionu ,,Dragao” i portugalski klub želi da on ostane član plavo-belih, navodi ,,O Žogo”.

Sve učestalije igre, koje su na veoma visokom nivou, zadovoljile su čelnike Porta i trenera Serža Konseisaa, pa će, jedna od glavnih operacija za ovaj klub predstojećeg leta biti da otkupe ugovor Marka Grujića od Liverpula.

,,O Žogo” navodi da u Portu ističu kako je Grujić jedan od najboljih pozamljenih igrača koji je došao u klub u poslednje vreme, da poseduje sve što im je potrebno i nastojaće da mu obezbede ostanak, što bi i Grujić prihvatio budući da je nekoliko puta govorio koliko je zadovoljan u ,,Zmajevom gnezdu”.

Problem za Porto predstavlja Liverpul, koji u minulim prelaznim rokovima nije želeo da spušta cenu za srpskog reprezentativca ispod 20 miliona evra. Oni to ne žele da plate, pa će morati da se upuste u ozbiljne pregovore i ,,slome” Liverpul u želji da angažuju Grujića.

Ove sezone, Grujić je odigrao 36 utakmica, a prethodnog vikenda upisao je i svoj prvenac za Porto u pobedi od 3:2 nad Familikaom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE