Iliev ljut kao ris: Asano bezobrazan, nije imao razumevanja!

Funkcioner Partizana Ivica Iliev kaže da se Japanac Takuma Asano poneo podmuklo prema ovom klubu kada je raskinuo ugovor sa njima.

Jedan od najboljih igrača Partizana je u nedelju ozvaničio da više nije deo kluba iz Humske i zbog dugovanja prema njemu. Nakon samo Partizana, oglasili su se i Lazar Marković, kao i Vladimir Stojković, a sada je svoj stav izneo i nekadašnji sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

To je bezobrazno i podmuklo ponašanje jednog profesionalca. Te priče da njemu Partizan duguje milione i da niko nije hteo da ga sasluša nemaju veze s istinom. Svuda ponekad ima malih kašnjenja u isplati, pogotovo sada kada je ceo svet u problemu zbog epidemije korone. I mnogi evropski velikani su smanjili budžete. Kao igrač sam prošao kroz nekoliko zemalja i često se dešavalo da bude sličnih problema, čak i u vreme kada je finansijska situacija bila znatno bolja od aktuelne, ali to ne može da bude opravdanje za ovo – rekao je Iliev za ,,Informer”.

Ovakav scenario nije se mogao ni naslutiti, budući da je Asano nekoliko dana pre snimao video za TV Partizan.

Imao je maksimalne uslove u Partizanu. Stalno je pričao da uživa u Beogradu, a očigledno je pokazivao lažno poštovanje prema Srbiji, našem klubu i navijačima. Ostavio je saigrače na cedilu, momke koji su mu pomogli da odigra najbolju sezonu u karijeri – smatra Iliev.

On je uveren da će Partizan dobiti ovaj slučaj na sudu, jer, kako ističe, pravda nije na strani Japanca koji je sebi skočio u stomak.

On je sebi napravio ogroman problem. Ne znam s kim je razgovarao i kako je uopšte došao na tu ideju. Ne postoji apsolutno nijedan pravni aspekt koji je na njegovoj strani u ovom slučaju. Čak je i njegov bivši agent to potvrdio. Partizan će na kraju dobiti novac, kao što bi zaradio i da ga je prodao. Međutim, ne znam da li je Asano svestan kakva će mrlja ostati pored njegovog imena. Koji će to ozbiljan klub da ga dovede i da rizikuje s njim posle ovakvog poteza – rekao je Iliev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lebron nije štedeo reči hvale za Jokića: Jedan od najboljih ikad, ko je igrao protv njega zna o čemu pričam (VIDEO)

Plej of serija, koja će privući najviše pažnje u NBA ligi je svakako između vladajućeg šampiona Denvera i najpopularnijeg...

POVEZANE OBJAVE