Odlazi ili ostaje? Partizan se oglasio povodom statusa Bibrasa Natha!

Koordinator za sportska pitanja u Partizanu Ivica Kralj govorio je u intervjuu za ,,Kurir” o planovima za predstojeći letnji prelazni rok.

Bili su spremni u Partizanu na odlazak Takume Asana ovog leta, zadovoljno trljajući ruke jer su smatrali da će prihodovati nekoliko miliona posle sjajnih igara Japanca. Ipak, takav scenario neće biti moguć, s obzirom na to da je on raskinuo ugovor sa klubom, što je podiglo veliku buru u domaćem fudbalu.

Kako će izgledati tim Partizana za sledeću sezonu je veliko pitanje. Svetozar Marković će napustiti Humsku, zajedno sa Filipom Stevanovićem. Bibras Natho je davao naznake u medijima da bi mogao da krene istim putem, ali novi sportski direktor crno-belih Ivica Kralj veruje da će iskusni Izraelac ostati u dresu Partizana, baš kao i Lazar Marković, za kojeg navodno postoje brojna interesovanja.

– Marković i Natho su praktično sigurni, nikad se ne zna kakva ponuda može da dođe, ali oni su uzdanica Partizana i mislim da će tako i ostati. Analizu i ideje ćemo praviti kad se završi Kup – rekao je Kralj za ,,Kurir”.

Partizan će 25. maja igrati finale Kupa protiv Crvene zvezde na stadionu ,,Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE