SAVRŠEN PLAN ZA VIKEND: Ovih pet utakmica donose BOGATSTVO!

Pred nama je dan kao stvoreno za gledanje fudbalskih utakmica. Subota i najjače evropske lige na terenima. Pa, može li bolje od ovoga?!

Naravno da može, i to već ukoliko kliknete OVDE i preuzmete najveći bonus dobrodošlice – 1.500 RSD za online klađenje, a onda – pogled na vrhunsku ponudu i TIKET BEZ USLOVA može da se sastavi!

A šta nas to očekuje danas i sutra?

Borbe za titulu, opstanak, mesta koja vode u Ligu šampiona, Ligu Evrope… Nacionalna prvenstva dostižu vrhunac, a u nastavku vam izdvajamo TOP 5 utakmica koje će obeležiti uzbudljiv vikend.

MANČESTER SITI – ČELSI

(SUBOTA 18:30)

Pre nego što dve ekipe vidimo u borbi za titulu Lige šampiona čeka nas pravi uvod u okršaju Premijer lige. Po poziciji na tabeli deluje da je Siti favorit, ali… Tomas Tuhel se u prethodnom periodu dokazao kao neko ko skida skalp velikim trenerima. U poslednje vreme uspeo je da pobedi Zinedina Zidana, Pepa Gvardiolu, Žozea Murinja, Jirgena Klopa, Karla Anćelotija, maltene sve najbolje trenere današnjice. Dakle, treba očekivati novu minijaturu nemačkog trenera i veliku borbu.

JUVENTUS – MILAN

(NEDELJA 20:45)

Verovatno i presudna borba u trci za mesto u Ligi šampiona. Tabela u Seriji A je toliko neizvesna da su pet timova udaljeni samo pet bodova (Milan, Juventus, Lacio, Napoli i Atalanta), a mesta u elitnom evropskom takmičenju ima samo za tri ekipe… Kako obe ekipe nisu u naročitoj formi čeka nas rovovska borba jer je ulog zaista veliki.

FEJNORD – AJAKS

(NEDELJA 14:30)

Jedan od starih derbija Holandije sa takmičarske strane je potpuno obesmišljen pošto je Ajaks već uzeo titulu dok je Fejnord u borbi da izbori direktno Ligu konferencija, a ne da ulazi u plej-of, mada su mu te šanse dosta – tanke. Jasno je da su “kopljanici” u ovom duelu veliki favoriti, pa bi sve osim pobede Ajaksa bilo veliko iznenađenje.

REAL MADRID – SEVILJA

(NEDELJA 21:00)

“Kraljevski klub” u duel koji je verovatno presudan za titulu ulazi poljuljanog samopouzdanja. Ne samo da ih je Čelsi eliminisao iz Lige šampiona već ih je igrački potpuno osramotio. Kada na to dodamo da Real ima dosta problema sa povredama i umornim igračima biće zaista teško Zidanu da psihički oporavi ekipu za derbi sa gostima

BARSELONA – ATLETIKO MADRID

(SUBOTA 16:15)

U ovom kolu će gotovo sigurno pasti odluka o novom šampionu Španije ili će se barem izdvojiti jedan favorit. Pored duela Real – Sevilja ovaj derbi će takođe rešiti dosta toga. Najveći adut Barselone će svakako biti Lionel Mesi koji je u strašnoj formi, dok će se Atletiko Madrid osloniti na defanzivni bedem Čola Simeonea. Pitanje je samo, ko li će tu biti uspešniji?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA 2: Vojvodina ostala u igri za sam vrh

Košarkaši Vojvodine savladali su u ABA 2 balonu u Širokom Brijegu ekipu Šibenke 81:68. Bio je to meč ekipe koja...
Barnet - Eastleigh
tip Poluvreme/Kraj
1/1 @ 1.86
Ovaj tip je predložio Peca na Meridianbet
Braintree Town - Weymouth
tip 1X2
1 @ 1.61
Ovaj tip je predložio Stefan na MaxBet
Hampton & Richmond - Welling United
tip 1X2
1 @ 2.00
Ovaj tip je predložio Stefan na Mozzartbet
Fagiano Okayama - Mito Hollyhock
tip 1X2
1 @ 1.80
Ovaj tip je predložio Vlajko na Mozzartbet
Tokushima Vortis - Renofa Yamaguchi
tip Ukupno pogodaka - iznad/ispod
Više 2.50 @ 2.14
Ovaj tip je predložio Vlajko na Meridianbet

POVEZANE OBJAVE