Bajić posle Zvezde: Igokea u dosadašnjoj istoriji nije doživela ovakve uvrede

Zvezda je slavila protiv Igokee i plasirala se u finale ABA lige. Trener ekipe iz Laktaša Dragan Bajić prokomentarisao je čitav meč i situacije koje su bile ključne za poraz njegovog tima.

Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo poslednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici, rekao je najbolji trener regionalne lige.

On se zahvalio i čestitao članovima organizacije i dodao da njegova ekipa nikada nije doživela neprijatnosti kakve su je dočekale u hali ,,Aleksandar Nikolić”

Liga je bila izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima. Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea u dosadašnjoj istoriji nije doživela ovakve uvrede, rekao je Dragan Bajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE