Novak spreman za Španca, evo kad izlazi na teren

Organizatori Mastersa u Rimu imali su u sredu više sreće s vremeno, pa su završeni svi planirani mečevi. Poznati su i parovi osmine finala, a Novak Đoković će za rivala imati španskog tenisera Alehandra Davidoviča-Fokinu.

Taj duel je na programu prvi na Centralnom terenu, a početak je zakazan za 10 sati pre podne. Inače, Davidovič-Fokina je u sredu eliminisao Kamerona Norija iz Velike Britanije u dva seta i po prvi put će odigrati zvaničan meč protiv srpskog asa. Mežutim, Đoković kaže da dobro poznaje Španca.

Sa Alehandrom sam trenirao više puta, on živi u Marbelji i mi često sparingujemo, tako da poznajem njegovu igru. Do sada smo trenirali uglavnom na tvrdoj podlozi koja je njemu nešto slabija. On je specijalista za šljaku, snažan je i brzo se kreće, pa me očekuje težak posao. Gledao sam malo meč protiv Dimitrova, vrlo je dobro odigrao taj meč. Veliki je borac, brz je i ima eksplozivne udarce, rekao je Đoković o svom sledećem rivalu na putu ka odbrani titule u Rimu, osvojene prošle godine u oktobru.

U ostalim parovima osmine finala sastaju se: Opelka – Karacev, Beretini – Cicipas, Ože-Alijasim – Delbonis, Šapovalov – Nadal, Zverev – Nišikori, Bautista-Agut – Rubljov i Tim – Sonego.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Grbović o odnosima Mijailovića i Čovića

Bivši košarkaš Partiazna Goran Grbović otkrio je sve o susretu Nebojše Čovića i Ostoja Mijailovića predsednika dva najveća srpska...

POVEZANE OBJAVE