Pešić pobegao iz Izraela: Stanje je alarmantno, ne vraćam se!

Stanje u Izraelu i Palestini oko pojasa Gaze je vanredno, već pet dana traju sukobi. Srpski fudbaler Aleksandar Pešić koji igra za Makabi, uspeo je da napusti Tel Aviv. Pešić je za Informer rekao da ne planira da se vraća već pokušava da dođe što pre do Srbije.

 Uhvatili smo kum i ja avion u poslednjoj sekundi i došli smo u Dubai, pa sad gledam kako da odavde dođem do Srbije. Bilo je priče da će u ponedeljak sve da se smiri, ali oni su opet napadali Tel Aviv, i Liban je krenuo, ko zna šta će sve da se desi, a da se vraćam na dve utakmice i da jurim ako opet ispadne nešto, ne pada mi na pamet, kazao je bivši fudbaler Zvezde i dodao da mu fudbal trenutno nije prioritet.

 Ako se majci ne javim na telefon, odmah brine. Sa ženom se čujem non-stop. Verujte mi ako makar na kratko ne pogledam u mobilni imam ogroman broj poruka i poziva. Stanje je alarmantno i ne osećam se bezbedno. Želim što pre da odem, najviše zbog porodice koja ovoliko brine, ne želim to da im radim. Imam dete koje uskoro puni tri godine. Fudbal me sada jednostavno ne zanima, kazao je Pešić.

Makabi Tel Aviv i Makabi Haifa treba da igraju polufinale Kupa 17. maja ali je taj meč odložen i zakazan za četvrtak međutim i taj termin je otkazan i nije poznato kada će se meč odigrati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA SE REKACIJA NERAZURA: Procurio izgled Interovog dresa za sledeću sezonu! (FOTO)

Ostalo je još šest kola do kraja Serije A, Inter je na korak od novog Skudeta. Izabranici Simonea Inzagija...

POVEZANE OBJAVE