Goleada Proletera i Rada, Napredak se spasio

Odigrano je 6 utakmica 37. kola Super Lige Srbije.

Proleter je u Inđiji ubediljivo odneo pobedu rezultatom 5:0. Prvi gol na meču postigao je Živojinović u 9. minutu. Vođstvo novosadskog tima potvrdio je Leandro u 41. minutu. Jovan Ilić je postigao gol u prvom minutu nadoknade poluvremena i ovaj rezultat je bio aktuelan na pauzi. U nastavku utakmice su viđena još dva gola za ekipu gostiju.

Čukarički je rezultatom 2:1 u gostima slavio protiv ekipe Javora. Prvi gol na meču postigao je Nemanja Toić u 60. minutu. Čolović je potvrdio pobedu gostiju golom u 90. minutu, a domaćin je u nadoknadi vremena golom Luke Lukovića stigao do pogotka.

Metalac i Novi Pazar odigrali su nerešeno rezultatom 1:1 u Gornjem Milanovcu. Cvetković je postigao prvi gol na utakmici za vodstvo Metalca na poluvremenu u 37. minutu. Tomić je u 72. minutu postigao gol za izjednačenje.

Zlatibor i Radnički su odigrali meč bez golova. U Kruševcu je Napredak pobedio Mladost rezultatom 2:0. Priliku za treći gol su imali sa bele tačke u 50. minutu. Oba gola za Napredak dao je Melunović u 43. i 70. minutu.

Rad je na svom terenu ubedljivim rezultatom savladao Mačvu. Beograđani su poveli golom Stanisavljevića u 7. minutu. Ilija Tučević je dao gol u 38, Martin Novaković u 43, Nemanja Mladenović u 46, Andrija Kaluđerović, koji je bio strelac dva gola u 32. i 59. minutu i Milan Lazarević u 83.minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE