Radonjić pred Budućnost: Ne ulazimo i finale onako kako sam se nadao

Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić govorio je na konferenciji za medije pred meč finalne serije protiv Budućnosti.

Rekao bih da su u finalu dva najbolja tima u sezoni. Očekivalo se tako možda od starta. Ono što sam prvo gledao, a kasnije učestvovao delovalo je realno. Fokus je na prvoj utakmici i na tome smo radili od momenta kada smo završili seriju protiv Igokee. Budućnost nas je dva puta dobila, nadigrala nas je u Podgorici i pokazali su da imaju razlog za optimizam. Imaju kvalitet, uigrani su, u formi. Kvalitetno su prošli polufinale, čak i superiorno. Čeka nas težak izazov od prvog duela, rekao je trener crveno-belih.

Radonjiću se problemi samo nižu pred najvažniji meč sezone, a među njima su povrede važnih igrača, kao što su Jagodić-Kuridža i Volden.

Za ovu sezonu je karakteristično da nam je ta problematika donela nešto posebno. Igrali smo skoro sve mečeve u okrnjenom sastavu, bez nekoliko igrača. Teško je proceniti da li to ima neki uticaj na ovu seriju. Što se tiče prve utakmice mi smo orijentisani tako da sav fokus stavimo na taj duel i smatram da tako treba da se ponašamo. Nismo prvi put u ovakvoj situaciji, ne razmišljamo o utakmicama koje slede, te analize i pripreme će da se prave posle mečeva. Radiće se onako kako stvari budu zahtevale, dodao je Radonjić.

Zvezda i Budućnost se sastaju 16. maja od 18:30 časova, u hali ,,Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE