SKANDAL NAKON REMIJA NAPOLIJA I VERONE: Jurić pobesneo na novinarsko pitanje i napustio intervju

Hrvatski trener Ivan Jurić je s kadrovski i finansijski limitiranom Veronom napravio senzaciju i u zadnjem kolu italijanske Serie A.

Kod favorizovanog Napolija je senzacionalno uzeo bod (1:1) i tako bogatog protivnika ostavio bez Lige šampiona i velike zarade, dok je tamo poslao Juventus. Ali, slavlje zbog poslednjeg u nizu velikih rezultata pokvario mu je novinar “Sky Sportsa”.

Nakon susreta je Jurić sa stadiona Dijego Armando Maradona u Napulju trebalo da da intervju Masimu Ugoliniju, novinaru na terenu, te novinarima u studiju u Milanu predvođenim Fabiom Karezom.

Juriću, večeras ste presudili ko će u Ligu šampiona. Umesto Napolija, tamo ste poslali Juventus. Vaša Verona večeras je bila potpuno drugačija od izdanja u kojima smo je gledali ranije. Koliko teško vam je bilo…?, krenuo je Ugolini.

Trener Verone na to je besno prekinuo novinarsko pitanje: – Odmah na početku ogromno sr*nje! Morali biste poštovati Veronu, ne možete pričati tako o nama! Morate nam pokazati poštovanje, je li vam to jasno?! I morate da gledate Veronine susrete tokom čitave sezone!

Novinar je uskočio: – Dopustite mi da završim…, ali Jurić ga je prekinuo: – Ne, nećete vi ništa završiti! Neću da pričam s vama jer morate da pokažete poštovanje, a to ne radite, je li vam jasno? Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete!

Novinar Skaja je opet pokušao: – Juriću, vi ne poštujete mene. Ne dopuštate mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u zadnje vreme.

Jurić je na to do kraja pobjesnio: – Dosta, odlazim! Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u zadnje vreme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša ekipa je uvek davala sve od sebe, uvek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate da mi se izvinite zbog vašeg sramnog ponašanja. Odmah mi se izvinite!, viknuo je Jurić i otišao iz kadra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica igrača Fenera pod znakom pitanja za drugi meč sa Monakom

Košarkaši Fenerbahčea napravili su brejk u prvom meču protiv ekipe Monaka. Međutim, turski klub ima dosta problema pred drugi...

POVEZANE OBJAVE