Fudbal pred navijačima, to smo čekali!

Navijači će uživati na tribinama 11 stadiona na predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, koje se igra od 11. juna do 11. jula širom Starog kontinenta.

Po navodima agencije AP, glavni grad Mađarske Budimpešta planira da tribine stadiona ”Puškaš arena” otvori u punom kapacitetu, dok se u ruskom Sankt Peterburgu i Bakuu u Azerbejdžanu, očekuje da popunjenost nekih bude 50 procenata.

Ipak, ostali gradovi domaćini poput Rima, Kopenhagena, Amsterdama, Minhena, Bukurešta, Sevilje, Glazgova i Londona su znatno oprezniji sa takvim najavama o broju navijača na tribinama, i tako će gledalaca biti u meri koja isključivo zavisti od epidemiološke situacije.

Smatra se da će na stadionima u ovim gradovima u gledaoci zauzeti između 20 i 30 odsto mesta na tribinama. Ukoliko se sve bude odvijalo prema planu, u polufinalu i finalu, koja se igraju na londonskom Vembliju, a koji prima 90.000 gledalaca, na tribinama bi moglo da se nađe više od 23.000 navijača, navodi agencija AP.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE