Jokanović na korak od novog posla, sve će biti zvanično potvrđeno u narednih 48 sati

Slaviša Jokanović je veoma blizu novog trenerskog angažmana.

Srpskom stručnjaku uskoro ističe ugovor sa katarskom Al-Garafom, a ostrvski mediji prenose da je postigao dogovor sa Šefild junajtedom i pokušaće da “oštrice” vrati u Premijer ligu.

Druga runda pregovora između engleskog kluba i Jokanovića obavljena je u sredu kada je postignut dogovor oko personalnih uslova za bivšeg trenera Partizana. Očekuje se da će u narednih 48 sati biti zvanično objavljen početak saradnje sa Jokanovićem, koji će na klupi Šefild junajteda naslediti Bilija Vajldera.

Neki izvori navode da je Jokanović figurisao i kao kandidat za menadžera Vest Bromvič Albiona, ali će tu poziciju najverovatnije preuzeti upravo Vajlder. Takođe, otkriveno je da je trener Ostendea Aleksander Blesin bio prva opcija uprave “oštrica”, ali da se od pregovora odustalo kada se saznalo da su male šanse da dobije radnu dozvolu.

Jokanović je četiri sezone proveo u Engleskoj kao menadžer Votforda i Fulama koje je uveo u Premijer ligu pa se i u Šefild junajtedu nadaju da bi mogao da kompletira het-trik promocija u elitu engleskog fudbala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE