Stanojeviću se nije ispunila želja, novi odlazak iz Partizana

Malo toga pozitivnog bilo je u prethodnoj sezoni kada je u pitanju ekipa Partizana. Crno-beli su ostali bez trofeja, drugu godinu uzastopno, nisu igrali grupnu fazu u Evropi, a na vidiku nema novih bogatih prodaja fudbalera.

Jedan od retkih igrača koji je iskoristio sezonu za svoj veliki napredak je Svetozar Marković. Ali, njegove dobre partije Partizan neće moći da naplati još jednom, s obzirom da je ovaj fudbaler prodat Olimpijakosu za 1,5 miliona pre dve godine. Na inicijativu trenera Aleksandra Stanojevića ovaj fudbaler je vraćen u Humsku na pozajmicu i potpuno je opravdao očekivanja. Postao je standardni deo štoperskog tandema sa Igorom Vujačićem, a uz to je popunjavao mesto bonus fudbalera.

Želja trenera Partizana, ali i uprave, bila je da Marković nastavi svoju misiju u Partizanu, odnosno da se njegova pozajmica produži bar još za polusezonu, ali je trener Pirejaca Pedro Martins izričit u nameri da odličnog defanzivca vrati u Atinu. Sada Partizanu predstoji težak zadatak da pronađe odgovarajuću zamenu, pogotovo jer se najavljuje i odlazak Makija Banjaka, pa će crno-belima trebati dvojica novih fudbalera na štoperskim pozicijama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE