Odlične vesti za Pazarce

Stiglo je nekoliko dobrih vesti za navijače Novog Pazara.

Fudbalski klub Novi Pazar dobio je novog šefa struke, to je iskusni Milan Milanović, a iz kluba je saopšteno da će Novi Pazar dobiti licencu za nastup u narednoj sezoni u Linglong Super ligi Srbije. Pazarci u prvi mah nisu dobili licencu, pa je njihov nastup u eliti doveden u pitanje, ali u klubu ističu da će je sigurno dobiti.

Mada smo imali rok od još tri godine da izvršimo obaveze prema poveriocima u sudskom unapred pripremljenom planu reorganizacije, sve obaveze izmirićemo do 15. juna i na taj način rešiti sve nedoumice oko dobijanja licence za takmičenje u Super ligi. Na taj način ćemo postati i jedini klub u državi koji neće imati ni dinar duga, saopštili su Novopazarci.

Inače, novi trener, Milan Milanović, vraća se na mesto uspeha posle punih osam godina. Osim Rada i Novog Pazara, Milanović je tokom karijere vodio i Zemun, OFK Beograd, Hajduk iz Kule, niški Radnički i Radnik, dok je u inostranstvu bio trener kazahstanskog Irtiša iz Pavlodara i Šerifa iz Moldavije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE