Đere pun samopouzdanja: Imam šanse protiv Zvereva

Srpski teniser Laslo Đere drugi put u karijeri igraće treće kolo Rolan Garosa. Podsećamo on je savladao Miomira Kecmanovića sa 3:2 u setovima (4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3).

Neredni rival biće mu šesti teniser sveta Aleksandar Zverev . Protiv njega je igrao jednom i izgubio, ali Đere se sada nada pozitivnom ishodu.

Nisam mnogo razmišljao o njemu do sada. Igrali smo jednom ove godine na brzoj podlozi, imao sam svoje prilike, nisam ih iskoristio, nisam ga ugrozio. Sada ovde imam dva teška meča iza sebe i mislim da će mi oni pomoći, u smislu da ću sa dozom samopouzdanja ući u taj meč. Dobro sam mentalno. Nadam se da ću se i fizički oporaviti. Mislim da imam šanse protiv njega, rekao je Đere.

Može se reći da Zverev za sada nije prikazao zavidnu formu na Rolan Garosu, dobio je dva teška meča, najpre protiv Oskara Otea, a zatim u drugom kolu u neizvesnom meču savladao je Romana Safjulina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE