Iliev i euforija “ruku pod ruku”: Stižu pojačanja, sledeća sezona će biti uspešna

Nekadašnji sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, koji nezvanično i dalje obavlja tu ulogu, objasnio je kakve će biti aktivnosti Partizana u letnjem prelaznom roku.

Ugovor sa crno-belima potpisao je Siniša Saničanin, a Iliev je euforično, u svom stilu, rekao da ne postoji ni najmanja bojazan da sledeća sezona neće biti uspešna.

Naš prvi potez u prelaznom roku, angažovanje Siniše Saničanina, nagoveštava da želimo da budemo na nivou kome pripada Partizan i da tim povodom ne postoji ni najmanja bojazan da naredna sezona neće biti uspešna. Saničanin je jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima i nekoliko godina je bio naša želja. Minulih meseci smo pojačali rad kako bismo ga angažovali. Čast nam je što je odabrao naš klub, naš odnos je sve vreme bio pun poštovanja i verujem da je upravo to bilo presudno da potpiše za Partizan, rekao je Iliev za Mozzartsport.

Sledeći potez biće dovođenje igrača koji će pojačati napad crno-belih.

Idemo ka napadu, pa ćemo da vidimo da li ćemo prvo dovesti nekog vezistu ili napadača. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još lepih vesti za naše navijače, jer se radi intenzivno, svakodnevno, već duži vremenski period. Da je do nas, sve bismo završili odmah, ali igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima, pa moramo malo i da se “mačujemo”. Mnogo je posla pred Partizanom, ali idemo u dobrom smeru.

Funkcioner crno-belih je izrazio nadu da će, uprkos tome što će mnogo toga biti pomereno zbog Evropskog prvenstva, Partizan u narednih petnaestak dana dovesti još dva pojačanja.

Prelazni rok je živa stvar, brzo se sve dešava i menja, ali se nadam da ćemo napraviti ovoga leta dobru, dobru dopunu u kadru. Nećemo se toliko obazirati na kvantitet, koliko na kvalitet, jer tražimo nosioce igre. Pošto mi dugo već radimo na pojačanjima, nadam se da ćemo u narednih deset do 15 dana, realizovati bar jedno ili dva pojačanja, zaključio je Iliev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE