Iliev decidiran: Bajbek potonuo, Leonardo ne dolazi! Ne možemo više nikoga da čekamo

Funkcioner Partizana, Ivica Iliev, ponovo se oglasio po pitanju poteza koje će crno-beli povlačiti u letnjem prelaznom roku.

Iliev je bio konkretan i rekao da od povratka Leonarda u Humsku neće biti ništa i potom objasnio i razloge.

Što se tiče Leonarda, kazaću vam iskreno! Krenuli smo u priču sa njim, ali je bilo mnogo prepreka već na startu. Prvo, nije igrao godinu dana i to je nešto što ga je odmah u početku udaljilo od nas. Koliko god je on veliki igrač i koliko god je bio sjajan u Partizanu, ne pije nam vodu, jer ne igra. Mi više nikoga ne možemo da čekamo, rekao je Iliev za Kurir.

Epizoda Žan-Kristof Bajbeka u crno-belom dresu je završena.

Njegove karakteristike su sjajne, ali došao je nespreman u Partizan. Korona je mnogo toga poremetila. Bio je zatvoren sedam meseci u Francuskoj. Imao je ogromnu želju da uspe u Partizanu, ali telo ga nije slušalo. Usledile se povrede za povredama i on je samo tonuo i tonuo. Na kraju je i potonuo. U nekim trenucima bio je fantastičan, nagoveštavao ono što smo želeli, ali jednostavno nije mu se sve složilo, dodao je Iliev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE