FILMSKI RASPLET: Donaruma potpisuje superbogati ugovor, ali ostaje u Seriji A?!

Italijanski golman Đinlauđi Donaruma ovog leta će promeniti klub. Prema tvrdnjama brojnih italijanskih medija, Donaruma bi uskoro trebao potpisati s PSG-om.

Sve bi se trebalo dogoditi posredništvom Mine Raiole, kojim će Donaruma zarađivati 12 milionaa evra godišnje.

Međutim, taj transfer nije još uvek potvrđen, a čini se da se saga oko njegovog prelaska u glavni grad Francuske polako pretvara u pravu sapunicu.

Francuski L’Equipe piše da bi Donaruma mogao ostati u Italiji, ali ne u Milanu već u Romi koja bi ga vrlo rado dovela na jednogodišnju pozajmicu iz PSG-a.

Prema informacijama najtiražnijeg francuskog sportskog lista on će sledeću godinu provesti kod Murinja koji traži čuvara mreže i koji bi oberučke prihvatio ovu ponudu.

Golman je učinio sve da izbegne odlazak u Juventus koji je spremao ponudu jer bi se suočio s revoltom navijača Milana koji mu i dalje nisu zaboravili prelazni rok pre par godina kada je malo nedostajalo da crveno crni dres zameni onim crno belim.

Italijanski čuvar mreže je kompletnu karijeru proveo u Milanu. Među stative je stao sa 16 godina i od tog trenutka nije ispuštao mesto prvog golmana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE