BOMBA IZ ITALIJE: Aurelio De Laurentis prodaje Lorenca Insinjea za 30 miliona evra?!

Podno Vezuva vrije i preti pravi raspad sistema. Nakon otkaza treneru Đenaru Gatuzu, Napoli bi mogao napustiti i kapiten kluba Lorenzo Insinjea (30).

Nakon dugog niza godina u kojima su bili prvi pratioci Juventusa, u Napoliju već neko vreme ne uspevaju izboriti ni plasman u Ligu šampiona, a kamoli se uključiti u ozbiljniju trku za Skudeto.

Odlaskom Gatuza sa klupe, a dolaskom bivšeg trenera Rome i Intera Lusiana Spaletija na njegovo mesto, ekipa Napolija bi mogla doživeti veliki remont.

Na izlaznim vratima je nekoliko standardnih prvotimaca iz prošle sezone, a definitivno najzvučnije ime među njima je kapiten kluba Lorenzo Insinje.

Omaleni veznjak trenutno se nalazi s reprezentacijom Italije na Evropskom prvenstvu, gde je odmah u prvom kolu oduševio i postigao pogodak u visokoj pobedi 3:0 protiv Turske.

Međutim, dok on s ‘Azurima’ juriša na evropski tron, njegovi menadžeri vode ozbiljne pregovore s predsednikom Napolija Aureliom De Laurentisom, koji ga je navodno spreman prodati ovog leta.

Italijanski mediji objavili su senzacionalnu priču o mogućoj prodaji Insinjea Fiorentini!

Bogati vlasnik ‘Viole’ Rocco Komisso zainteresovan je za kupovinu italijanske ‘desetke’ i navodno nudi 30 miliona evra kako bi se obavila ta transakcija.

Insinjea Transfermarkt procenjuje na 48 miliona evra, ugovor mu s Napolijem ističe na leto sledeće godine, pa je to razlog nešto manje ponude Fiorentine.

Navodno bi u Firenci dobio ogromnu platu i dres sa brojem 10, kao i ulogu kapitena, a dodatni plus ‘Violi’ je i to što od ovog leta na njihovoj klupi sedi Gatuzo, s kojim je Insinje imao sjajan odnos u Napoliju.

Šta će od ovog svega ispasti i hoće li špekulacije prerasti u nešto konkretnije, saznaćemo nakon Evropskog prvenstva…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE