GAZDI BREŠE PREKIPELO: Milan ostaje bez Sandra Tonalija, seli se u drugog velikana?!

Predsednik Breše Masimo Celino pozvao je čelnike Milana da poštuju sporazum te da do danas otkupe ugovor Sandra Tonalija inače će se italijanski ‘vunderkind’ preseliti u nekog drugog velikana iz Serije A.

Tonali se pridružio Milanu na pozajmici sa opcijom kupovine prošlog leta. ‘Rossoneri’ su platili 10 miliona evra za pozajmicu igrača i mogu ga trajno potpisati za 15 miliona evra plus 10 miliona bonusa.

Breša je već pristala smanjiti bonus na 5 miliona evra, ali prema navodima Gazete sport, ekipa iz Serije B neće dati popust na naknadu koju Milan mora platiti da bi trajno doveo Tonalija.

Ovaj list izveštava kako je Milan ponudio Olzeru da smanji Tonalijevu naknadu, ali predsednik Breše Celino želi samo gotovinu.

Prema Koriere del Sport, bivši gazda Lidsa pozvao je Milan da poštuje sporazum i do danas plati punih 15 miliona evra naknade za trajno potpisivanje Tonalija, inače će se 21-godišnjak vratiti u Brešu i preseliti u nekog drugog velikana iz Serie A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vruć doček: Grobari vređali Milutinova!

Srpski reprezentativac i košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov doputovao je u Beograd kako bi prisustvovao meču svog tima protiv Partizana. Ipak,...

POVEZANE OBJAVE