Kraj za Troickog u Londonu

Srpski teniser i selektor reprezentacije, Viktor Troicki, poražen je u osmini finala turnira u Kvinsu. Njega je savladao Amerikanac Frensis Tijafo u dva seta, po setovima 6:3, 7:6(3), posle sat i 18 minuta igre.

U prvom setu presudio je treći gem. Tada je servirao Tijafo, a Troicki je imao 0:40. Ipak, to nije bilo dovoljno da oduzem servis rivalu, pa je Tijafo uzvratio brejkom već u narednom gemu. To mu je bilo dovoljno da dobije prvi deo igre nakon 32 minuta.

U drugom setu vodila se mnogo veća borba. Brejkova nije bilo, a čan ni brejk lopti. Odlučio je dodatni 13. gem. U Taj brejku je sigurniji bio Amerikanac, slavio je sa 7:3 i izborio duel sa drugim nosiocem na turniru u Londonu, Denisom Šapovalovim iz Kanade. Viktor Troicki je u glavni žreb stigao preko kvalifikacija, a u prvom kolu pobedio je Lorenca Sonega i znatno će napredovati na ATP listi. Međutim, njemu to malo znači, pošto je najavio igračko povlačenje iz profesionalnog tenisa nakon ovogodišnjeg Vimbldona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vezista Reala želi da ide iz kluba!

Kako prenose španski mediji, fudbaler Reala i povremeni španski reprezentativac Dani Sebaljos napustiće madridski klub na kraju sezone. Sebaljos (27)...

POVEZANE OBJAVE