Još jedan teniser otkazao učešće na Olimpijadi, Novaku otvoren put do finala

Pljušte otkazi tenisera za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. Nakon Rafaela Nadala, Dominika Tima, Roberta Bautiste Aguta, Kaspera Ruda, Gvida Pelje, Deferika Delbonisa i ostlaih, učešće na Olimpijskim igrama otkazao je i Denis Šapovalov.

On se na ovaj korak odlučio zbog strogih protokola vezanih za ulaz sportista u Japan i poštovanja procedura u borbi sa pandemijom virusa korona.

Bio je to težak izbor. Oduvek sam sanjao da predstavljam Kanadu, da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Svaki sportista sanja o tome, posebno ja. Sa obzirom na ograničenja vezana za virus koronai svime što se trenutno događa, u dogovoru sa timom smo zaključili da bi bilo najbolje da preskočimo Igre. Takođe, bolovi u ramenu se ponavljaju, to utiče na igru. Zato, ne želim da igram previše i da se previše naprežem. predelili smo se da imamo dobru sezonu na travi, naveo je Šapovalov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Počela je USKRŠNJA RAPSODIJA: Pridruži se i preuzmi deo fonda od 1.200.000 DINARA!

Meridian sa ponosom predstavlja USKRŠNJU RAPSODIJU! Za sve ljubitelje slot igara stiže spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sve do...

POVEZANE OBJAVE