Brazil u poslednjim minutima pobedio Kolumbiju! (VIDEO)

U meču punom drame Brazil je pobedio Kolumbiju 2:1 u četvrtom kolu grupe B Kopa Amerike. Pobednički gol za domaći tim postigao je Kazemiro u 10. minutu sudijske nadoknade.

Povela je Kolumbija već u 10 minutu fenomenalnim golom. Dijaz je makazicama zatresao mrežu domaćina. Kolumbijci su sa minimalnom prednošću i nadom otišli na pauzu. 

Do izjednačenja Brazil je stigao u 78. minutu preko Roberta Firmina i to pošto je sudija dozvolio da se igra nastavi iako ga je lopta pogodila. Kolumbija je tražila prekid igre, ali ga nije dobila. Sudija je posle gledanja snimka odlučio da lopta nije promenila posed i da nije bilo sporne situacije. Zbog ove situacije odlučeno da se u nadoknadi igra više od 10 minuta.

U 10. minutu sudijske nadoknade Brazil je došao do pobede, pošto je Kazemirao odlično reagovao posle centaršuta Nejmara.

Bila je to treća pobeda Brazila u tri odigrane utakmice. Brazil je ovom pobedom osigurao prvo mesto na tabeli. Kolumbija je doživela drugi poraz i trenutno je sa četiri boda na drugom mestu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dubai sve dalje od Evrolige, dobili su najgoreg mogućeg protivnika

Činilo se da je Dubai u Evroligi završena priča, međutim poslednje informacije govore da to nije baš tako. Naime, kako...

POVEZANE OBJAVE