Gobeljić o pripremama: Crvena Zvezda uvek traži više

Fudbaleri Crvene Zvezde u Austriji bruse formu za narednu sezonu.

O toku priprema govorio je odbrambeni igrač Crveno Belih Marko Gobeljić za klupski sajt.

Za sada sve izgleda odlično, još uvek nisu teške noge kao što znaju da budu na pripremama. Uslovi su zaista fantastični, moramo da odradimo ovaj deo priprema, jeste da je igračima to najteže, ali bićemo spremni za početak sezone – rekao je on.

Po njegovom mišljenju, igrači su željni rada sa loptom:

Pored rada s loptom, tu je i trčanje, čak i ako se stručni štab trudi da nam omogući što više igre. To nam znači jer smo se svi uželeli igre, uželeli smo se lopte. Mislim da nikad od kad sam u Crvenoj zvezdi nismo imali tako dugo pauzu, ali nam je bez sumnje i prijala.

Gobeljić je takođe nagovestio i novitete koji se mogu očekivati u Zvezdinoj igri.

Spremamo nešto novo, moramo biti bolji iz godine u godinu, to Crvena zvezda traži iz tog razloga ubacujemo neke novine koje nam je stručni štab predstavio. Biće sigurno bolja igra nego što je bila ranije.Crvena zvezda uvek traži više, iz godine u godinu postavljamo nove rekorde, zbog čega je meni izuzetno drago. Sigurno da nam je plasman u evropsko takmičenje izuzetno značajan i naravno i dupla kruna.

Zvezda će protiv Šturma iz Graca odigradi svoj prvi kontrolni meč na pripremama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGLA POTVRDA: Inter dogovorio potpise dve velike zvezde

Fudbaleri Intera na zanimljiv način osvojili su 20. naslov prvaka Italije, auveliko se razmišlja o sledećoj sezoni i obrani...

POVEZANE OBJAVE