Gotovo je s Napolijem: Lorenco Insinje nakon Evropskog prvenstva pravi transfer karijere?!

Ključni igrač Manćinijeve Italije Lorenco Insinjea mogao bi ovog leta napustiti redove Napolija.

U letnjem prelaznom roku Barcelona će pokušati prodati nekoliko prvotimaca iz prošle sezone, a odmah nakon toga krenuće u “lov” na zvezdu Napolija.

Službena ponuda na adresu Napolija još uvijek nije stigla jer se čeka prodaja igrača, a mnogo toga će zavisiti i od cene koju Napoli postavi za svog najboljeg igrača.

Insinje i na Evropskom prvenstvu pruža fenomenalne igre, a kako javljaju strani mediji trenutno ga spekulacije vezane za transfer ne uznemiravaju, odnosno usresređen je na Euro i tek nakon kraja velike smotre baviće se svojom klupskom budućnosti.

U prošloj sezoni za Napoli je u Seriji A odigrao 35 utakmica, postigao je 19 pogodaka kojima je dodao i sedam asistencija.

Osim za Napoli ovaj sjajni igrač igrao je još za Kaveze, Fođu i Peskaru i to kao posuđen igrač, a prošao je i sve omladinske kategorije reprezentacije Italije i danas je ključni igrač seniorske selekcije koju s klupe predvodi Roberto Manćini.

Ugovor s Napolijem vredi mu do leta sledeće godine, pa zbog toga u Barseloni se nadaju da će ga “dobiti” po ceni znatno nižoj od 48 miliona evra, kolika mu je vrednost na Transfermarktu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE