Krstičič: Ljubav i emocija me veže za ovaj klub

Posle dve i po godine u dresu AEK-a, iskusni vezista Nenad Krstičič se vratio u Crvenu zvezdu gde je danas zvanično promovisan .

Krstičić se priključio saigračima na pripremama u Austriji, a nije mogao da sakrije oduševljenje zbog povratka u omiljeni klub.  

– Osećam se kao da nisam ni odlazio. Saigrači su me odmah prihvatili na pravi način. Znam da je Crvena zvezda prava porodica i već duže vremena mi je bila želja da se vratim. Sada se to ostvarilo. Sinoć sam stigao, hteo sam da odgledam utakmicu, ali nisam stigao, pa sam saigrače sačekao u hotelu. Presrećan sam što sam opet sa njima ovde. Upravo to me je najviše vratilo – emocija i ljubav prema Zvezdi. Kad sam otišao u Grčku, izgubio sam tu emociju za fudbalom. Ipak, igrati u Zvezdi je nešto posebno, to nema veze sa novcem, samo sa onim što osećaš. Hoću da nastavimo tamo gde smo stali , rekao je Krstičić.

Govorio je Krstičić o ambicijama za narednu sezonu i poznanstvu sa Kataijem.

– Došao sam ovde da nastavimo gde smo stali. Očekujem plasman u Ligu šampiona i duplu krunu. Naravno da sam svo vreme bio u kontaktu sa Kataijem. Igrali smo zajedno u Alavesu. Majstor fudbala. Drago mi je što ćemo ponovo igrati zajedno.

I za kraj, otkrio je Krstičić na šta prvo pomisli kada čuje Crvena zvezda.

– Ljubav, emocija. To je nešto što me veže za ovaj klub i zbog čega sam se vratio. Zvezda je ono zbog čega svaki čovek treba da igra fudbal. Pun stadion, sjajni navijači, veliki klub – završio je Krstičić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE