Jedan je goat: Đoković preko Beretinija do istorije!

Ako su navijači, možda i mediji, subjektivni – brojke ne lažu. Novak Đoković stigao je do svog 30. grend slem finala, što znači da ima priliku da osvoji 20. grend slem titulu i “zacementira” status GOAT. Ma šta ko pričao, Novakova stvarnost je fantastična, pa je malo verovatno da će ga iko u budućnost stići i prestići. A, kakva je vaša stvarnost?

REGISTRUJ SE – MERIDIAN POKLANJA 2.000 DINARA

Mi vam možemo pomoći da bude bolja, bogatija i zanimljivija. Kako? Tako što ćemo vam otkriti kako se možete uključiti u Novakovu trku, ali i u trku za NAJNOVIJI AUDI!

Dakle, stvari stoje ovako: Ukoliko već niste, posetite meridianbet.rs i registrujte se OVDE, jer najbolja kladionica u regionu svim novim korisnicima donosi FANTASTIČAN BONUS OD 2.000 DINARA I TO BEZ USLOVA!

KO VERUJE U NOLETA ZARADIĆE Kladionica Meridian daje NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI da će Novak Đoković podići pehar na Vimbldonu. Ako verujete u najboljeg tenisera na svetu – pravac na meridianbet.rs sajt i iskoristite kvotu 2.30

REGISTRUJ SE – MERIDIAN POKLANJA 2.000 DINARA

Sledeći korak je da odigrate na Novaka, ali vaš šampionski tiket svakako možete dopuniti još nekim tipovima, te tako iskoristiti i BONUS NA PAROVE KOJI SAMO U MERIDIANU IZNOSI I DO 2000%.

A, onda…

OVDE pogledajte kako možete doći do NAJNOVIJEG AUDIJA, jer se takva prilika ne propušta! A, mi verujemo da ni Đoković neće propustiti priliku da ispiše istoriju!

Na tom putu stoji mu Italijan Mateo Beretini, koji je u sjajnom nizu od 11 dobijenih mečeva, ali prekidao je Đoković i veće nizove pobede.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da će ovo finale Vimbldona suditi žena, Marija Čičak, koja će na taj način postati prva žena koja je sudila muško finale u istoriji Grend slema u Londonu.

REGISTRUJ SE – MERIDIAN POKLANJA 2.000 DINARA

Znala je da “izludi” neke igrače na prethodnim mečevima, ali verujemo da će Đoković biti maksimalno koncentrisan na svoj posao, a ima i te kako važan zadatak.

Ukoliko dođe do nove titule na Vimbldonu – izjednačiće se sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom i to je možda i presudni argument u GOAT trci.

Da li će prevagnuti u korist Srbina – ostaje da vidimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini navijači najavili 173. večiti derbi!

Dva derbija između Crvene zvezde i Partizana su pred nama. Prvi u okviru Superlige i za crveno-bele je vredan...

POVEZANE OBJAVE