Milena Rašić najavila oproštaj od reprezentacije

Živa legende ženske odbojke u Srbiji Milena Rašić najavila je da će posle Olimpijskih igara u Tokiju otići u reprezentativnu penziju.

Ovo je moje poslednje leto u najdražem dresu. Znači mi mnogo što ću igrati u Tokiju, što će se EP održati u Beogradu. Prosto ne postoji lepši način završiti reprezentatitvnu karijeru pred svojom publikom. Naučile smo da tu presiju sklonimo sa strane i da se fokusiramo na to zbog čega smo tu. Nadam se da će sve proći u najboljem redu i da se neće osetiti to što poslednji put igramo za reprezentaciju, rekla je Milena Rašić za Novosti.

Ona je sa reprezentacijom osvojila 13 medalja. Jedino zlato koje nedeostaje je Olimpijsko.

Maksimalno oprezne bićemo i protiv Brazila, Japana, jer želimo to prvo mesto u grupi. Ali, sve je moguće, a naš osnovni cilj je da pružimo najbolje partije od početka do kraja. Olimpijsko zlato je jedino što nam nedostaje u kolekciji. To je želja, san svih nas da se to desi. Ali, konkurencija je i te kako velika. Mislim da će sitnice da odluče, malo sreća da nas posluži i zdravlje, pa ćemo da vidimo, završila je Milena Rašić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE