Teniska iznenađenja u Tokiju!

Mnogo je uzbuđenja na Olimpijskim igrama kada je tenis u pitanju.

Najbolja tenisrka sve Ešli Barti, okončala je nastup porazom u prvom kolu. Od nje je bila bolja 48. teniserka na WTA listi Sara Soribes Tormo iz Španije. Soribes Tormo je slavila u dva seta, po setovima 6:4, 6:3, za sat i 35 minuta igre. Australija je tako ostala bez velike uzdanice za medalju.

Dvostruki olimpijski pobednik, Britanac Endi Marej, povukao se sa turnira u singl konkurenciji. On je trebalo da u prvom kolu igra protiv Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, ali je odlučio da nastavi da igra samo u dubl konkurenciji, mada je u toku dana najavljivao napad na treće uzastopno zlato. Pored Mareja od takmičenja je odustao i Mađar Marton Fučović, koji je trebao da igra protiv Poljaka Huberta Hurkača.

Iznenađenje se dogodilo i u dubl konkurenciji. Endi Marej i Džo Salisburi su pod zastavom Velike Britanije uspeli da izbace pobednike ovogodišnjeg Rolan Garosa i druge nosioce turnira u dublu Nikolasa Maua i Pjera Iga Erbera iz Francuske. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE