Berlinci prave balkansku koloniju, posle Jovetića žele i srpskog reprezentativca

U ponedeljak je ozvaničen prelazak Stevana Jovetića iz Monaka u berlinsku Hertu, čime su nade navijača Partizana o povratku sjajnog fudbalera u Humsku definitivno potonule.

Možda su se navijači Partizanovog najvećeg rivala ponadali da će jedan njihov bivši fudbaler nazad u Ljutice Bogdana, ali o toga nema ništa, a za sve je ”kriva”, ponovo, Herta.

Fredi Bobić, sportski direktor berlinskog kluba, očigledno voli fudbalere s ovog prostora, pričalo se o dolasku Filia Kostića na Olimpijski stadion, a najnovija informacija, koju je podelio Fabricio Romano, glasi: Nemanja Radonjić ostaje u Berlinu i potpisaće ugovor sa Hertom.

Na adresu Marseja, čiji je fudbaler Radonjić, stigla je ponuda teška 8 miliona evra, a Radonjić je najavio svojim poslodavcima da želi da ostane u prestonici Nemačke, u klubu u kome je igrao prošle polusezone kao pozajmljeni igrač. Pozajmica u Hertu prošle sezone koštala je ovaj tim pola miliona evra. Na prvih sedam mečeva bio je bez učinka, a čim je dobio priliku kao starter odmah je dao gol i asistirao protiv Frajburga, u pobedi od 3:0. Do kraja prvenstva je namestio još jedan gol te je kratak boravak u Herti završio sa 12 odigranih mečeva, jednim golom i dve asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE