Partizan na Slovake sa dve promene u odnosu na meč u Beogradu

Fudbaleri Partizana igrače u četvrtak uveče revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede.

Za utakmicu u Slovačkoj Aleksandar Stanojević ne može da računa na standardnog desnog beka Aleksandra Miljkovića, koji se teže povredio baš protiv Slovaka u Humskoj, ali ni na njegovu alternativu Marka Živkovića, koji odrađuje suspenziju UEFA iz 2014. godine, kada je još nosio dres Vojvodine. Miljkovića je u Novo Sadu, u prvenstvenom meču sa Vojvodinom, uspešno zamenio Aleksandar Lutovac, pa nema sumnje da će Partizanov univerzalac i protiv Dunajske Strede pokrivati desnu aut liniju.

U timu više nema ni golmana Vladimira Stojkovića, koji se između dva kvalifikaciona meča sa Slovacima oprostio od dresa Partizana i otišao u Saudijsku Arabiju. Sudeći po duelu sa Vojvodinom, između stativa će stajati mladi golman Popović.

U ostalim linijama tima promena ne bi rebalo da bude, mada je susret sa ”Lalama” pokazao kakav je majstor Bibras Natho, Izraelac će, po svemu sudeći, šansu čekati sa klupe. Pored Lutovca u poslednoj liniji će igrati standardni štoperski par Vujačić-Saničanin, dok će po levoj strani dejstvovati Slobodan Urošević. Dvojac zadnjih veznih, kao i u Beogradu, činie Saša Zdjelar i MIloš Jojić, dok će ispred njih igrati Danilo Pantić. Po bokovića Slovake će napadati mladi Nemanja Jović i iskusni Laraz Marković, dvojica ponajboljih iz prvog meča, a u samom špicu igrađe Rikardo Gomeš, sa nadom svih navijača da će u Dunajskoj Stredi iskoristiti svoje šanse, a ne kao u Beogradu.

Revanš meč u Dunajskoj Stredi počinje u 20.45.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE