Terzić posle poraza: Nemamo razloga da budemo tužni

Odbojkašice Srbije, poražene su danas u polufinalu Olimpijskog turnira u Tokiju.

Njih su, sa 3:0 u setovima, ubedljivo savladale Amerikanke pa će tako naše devojke braniti bronzano odličje osvojeno pre pet godina.

Nakon meča, svoje utiske izneo je selektor Zoran Terzić:

Bio je to definitivno jedan od onih dana kada ništa ne ide i kada ekipa igra slabo. Očigledno je da se nismo pripremili na pravi način za ovu utakmicu i jasno je da te neke greške koje smo napravili u pripremi meča, a ne mislim na taktičke, moramo da ispravimo za ono što sledi, a to je utakmica za bronzanu medalju. – rekao je on.

Prema njegovim rečima, odbojkašice nemaju ni za čim da žale:

Mislim da nemamo nekog prevelikog razloga da budemo čak ni tužni, jer nismo imali neku šansu na utakmici da je okrenemo i dobijemo. Ali, ponavljam, dešava se, to je bio jedan od onih dana kada retko šta funkcioniše u timu.Amerikanke su igrale odlično, bile su veoma motivisane da nas pobede, jer su verovatno pamtile onaj duel iz Rija. Odigrale su veoma dobro u svim elementima, pogotovo u odbrani. Sve čestitke na pobedi. – zaključio je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE