Natho: Moramo da pokažemo karakter!

Fudbaleri Partizana pobedom u Novom Pazaru ostvarili su svoju četvrtu pobedu u prvenstvu i tako zadržali prvo mesto na tabeli sa maksimalnih dvanaest bodova.

Prvi pogodak za Partizan u Novom Pazaru, postigao je Bibars Natho, u 42. minutu igre. Među igračima koji su zatresli mrežu Pazaraca, pored kapitena izraelske reprezentacije, Bibarsa Natha, bili su i Slobodan Urošević u 49. minutu, Rikardo Gomeš u 61. i Sejduba Suma u 77. minutu igre.

Crno- bele već 12. avgusta očekuje veoma bitan meč u kvalifikacijama za Ligu konferencije protiv Sočija.

-Potpuno je drugačije jer je evropsko takmičenje. Tim protiv koga igramo je na našem nivou. I oni idu na pobedu, ali mi igramo kod kuće. Moramo da pokažemo karakter, da pokažemo koji je naš nivo i kako igramo i, naravno, da pobedimo i prođemo u sledeću rundu, rekao je Natho.

Utakmica u Pazaru je prekidana četiri puta, što su najviše osetili igrači na terenu.

-Nije normalno igrati 60 minuta, zatim pauzirati 20 i posle toga ponovo igrati. Ja sam bio zamenjen, ali je igračima koji su ostali na terenu bilo veoma teško- i mentalno i fizički. Ipak, srećan sam što smo utakmicu završili bez povreda”, kaže Natho i dodaje, Postigli smo 4 gola, što je veoma bitno. Odlično smo odradili posao, a sada nastavljamo dalje.

Osvrnuo se i na korišćenje VAR tehnologije na superligaškim utakmicama.

-Za nas je ovo drugi put da na utakmici čekamo VAR potvrdu. I ovaj put, kao i prethodni, nam je priznat pogodak, iako je sudija prvobitno pokazao da je u pitanju ofsajd. To je dobro za fudbal, ali nadam se da će to sve u budućnosti kraće trajati jer je sudiji trebalo 6-7 minuta da donese odluku. Ali, za početak je dobro da imamo VAR, jasan je Natho.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE