Savić: Nije važno da li sam kapiten!

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su šampionsku titulu u sezoni iza nas. Nakon titule Stefan Savić dobio je produženje ugovora sve do 2024. godine.

Savić je u Atletiko došao iz Fiorentine u koju je stigao iz Mančester sitija, koji ga je kupio od beogradskog Partizana.

-Srećan sam što sam ovde, što sam deo Atletikove porodice i što sam dobio ugovor do 2024. godine. Otkako sam došao ovde 2015. godine mnogo sam napredovao, sve se to vidi na terenu. Takmičimo se sa najboljima na svetu i prilično sam zadovoljan kada vidim kako ovaj klub raste. Nakon što sam igrao u Engleskoj i Italiji, želeo sam da dođem u najjaču ligu na svetu i do mi se ispunilo. Već šest godina igram na najvišem nivou, objasnio je Stefan Savić.

Na pitanje o tome koliko je važno biti kapiten, rekao je:

-Meni nije važno da li sam kapiten ili nisam. Bitno mi je da tim igra dobro, da dobiju najbolju verziju mene i da rastemo na terenu i van njega. Kažem, već šest godina sam ovde, postoji neka hijerarhija i srećan sam što mogu da doprinesem. Osvojili smo LaLigu i zbog toga sam dodatno sreće. Verujem da možemo da ponovimo tokaže Savić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE