BARSELONA JE DALA ZELENO SVETLO: Filipe Koutinjo na vratima povratka u Seriju A

“Gazeta delo Sport” izveštava da bi Filipe Koutinjo mogao završiti u Laciju, jer je Barselona spremna platiti polovinu njegove plate.

Spomenuti list ukazuje na bivšeg ofenzivca Intera kao realno pojačanje Lacija ovog leta, ali samo pod uslovom da Hoakin Korea napusti Rim.

Vlasnik Lacija Klaudio Lotito traži 40 miliona evra za Argentinca, a Inter je navodno spreman ponuditi oko 30 miliona za njegove usluge.

S druge strane, Barselona se želi rešiti visoke plate bivše zvezde Liverpula i Bajerna te se nada se da će im njegov odlazak smanjiti troškove u novoj sezoni.

“Gazeta” tvrdi da je Barselona ponudila isplatu polovine Koutinjove plaće u pokušaju da uspešno realizuje njegovu pozajmicu u Lacio, koji sada razmatraju tu ideju.

Njegov ugovor s Barselonom istječe u junu 2023., a na Nou Kampu se nadaju da će ga do kraja tekućeg merkata uspeti poslati na pozajmicu u italijansku prestonicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE