BUŠA PRED EP: Nadam se da ćemo se popeti na najviši stepenik

Danas, u Beogradu, počinje Evropsko prvenstvo u odbojci za žene.

Naša selekcija, pokušaće, na domaćem terenu, da po treći put uzastopno, postane šampion Evrope.

Odbojkašice Srbije, igraju sutra svoj prvi meč grupne faze protiv Bosne i Hercegovine.

Svoja očekivanja iznela je reprezentativka Bjanka Buša:

Mogu da kažem da smo veoma srećne što će se igrati u Beogradu. Prethodnih godina smo svašta osvojile, ali nije bilo prilike da igramo pred našom publikom. Sigurno da imamo veliki motiv i želju da se pokažemo, da ljudi uživaju i da opravdamo svoj status svetskog i evropskog šampiona. Nadam se da ćemo se popeti na najviši stepenik, to bi bila neka istorija, tako kažu. Velike su ambicije, ali imamo šanse. Imamo najbolji tim na svetu, samo da se sve uklopi u trenutku i sigurna sam da možemo do najsjajnijih medalja. – rekla je ona u izjavi za Odbojkaški savez Srbije.

Naše devojke su, osim Bosne, u grupi i sa: Azerbejdžanom, Rusijom, Belgijom i Francuskom.

Možda ima tu jedna, dve utakmice koje su teže. Svakako nam to treba pred četvrtfinale i polufinale. Sada već imamo dosta odigranih utakmica uključujući pripreme i Olimpijske igre, tako da će sigurno biti zanimljivo i dobro takmičenje. Svi kada igraju protiv Srbije, onda igraju najjače, ali mi smo na to navikle, tako da se dobro snalazimo pod pritiskom. – zaključuje Buša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE