ODBOJKA JE PONOVO U MODI: Podrži srpske kraljice, preuzmi POKLON TIKET i obogati se!

SPECIJALAN POKLON ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Odbojkašice su spremne za novi izazov, pridruži im se i ti!

Tek što su Olimpijske igre završene, naše odbojkašice čeka još jedan veliki izazov – Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Beogradu!

Ako ste propustili priliku da naše heroine pozdravite na čuvenom balkonu pre nekoliko dana – evo nove šanse. 

Ne dobijamo za sve u životu drugu priliku, ali za ovu je rešio da časti i Meridian. Pre nego što se smestiš i počneš da uživaš u vrhunskoj odbojci, razmisli – zašto ne bi spojio lepo i korisno? Evo i kako:

Klik OVDE donosi ti POKLON TIKET od 500 RSD, a sve što je potrebno jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i ovaj fantastičan poklon je tvoj!

Kako ga možeš iskoristiti? Tako što ćeš igrati recimo na naše obojkašice, i uz malo sreće – postati milioner. Kompletnu ponudu klađenja pogledaj OVDE, a protiv koga će to igrati srpske odbojkašice?

Srbija će prvu utakmicu igrati protiv Bosne i Hercegovine, 19. Avgusta, dok će drugi meč odigrati 21. avgusta protiv Francuske, a treći 22. avgusta protiv Belgije. Azerbejdžan će biti rival Srbiji u četvrtom meču 24. avgusta, a u poslednjem meču u A grupi Srbija će igrati protiv Rusije, 25. avgusta.

Podsetimo, Srbija je dvostruki uzastopni šampion Evrope, pa je jasno da je veliki favorit i na ovom takmičenju i da možemo očekivati sjajnu igru naših devojaka.

Obradovale su nas medaljom sa Olimpijskih igara, pa se nadamo da će tako biti i ovog puta. Prema planu, selektor Zoran Terzić trebalo bi da na raspolaganju ima sve igračice, pa je to sjajna prilika da na delu ponovo vidimo Maju Ognjenović, Tijanu Bošković, Milenu Rašić i druge odbojkašice koje su nas toliko puta obradovale.

A svi vi koji verujte u njih, iskoristite priliku da se i obogatite, jer vas u Meridianu čeka i fantastičan BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%!

Pa, srećno i vama i našim devojkama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Makabi se seli u Štark Arenu

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva od početka rata igrali su kao domaćini u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ipak doći će...

POVEZANE OBJAVE