Terzić: Kod Stanojevića se tačno zna ko šta radi, nema opuštanja ni u jednom momentu!

Partizan je nastavio da dominira u Superligi Srbije. Kolubara je od crno belih primila 4 gola a jedan od četiri gola protiv Kolubare postigao je i mladi perspektivni fudbaler Nikola Terzić.

Zaista ne znam kako da opišem ovu radost i sve što mi se dešava u poslednje vreme. Asistencija u 90. minutu protiv Sočija, sada prvenac protiv Kolubare….Stvarno sam presrećan, rekao je Terzić za klupski sajt.

Iza njega je dug put od IMT-a do Humske 1.

-Kad sam došao u Partizan bilo mi je mnogo teže nego sada. Debitovao sam u drugom delu prvenstva, nakon čega su došle moje prve pripreme sa ekipom, na koje sam došao spreman. Shvatio sam filozofiju rada. Sada poznajem ekipu, zahteve šefa Stanojevića, u glavi mi je bilo samo da dobro treniram, igram, dokazujem se i nametnem ekipi i stručnom štabu”, i nastavlja u dahu, “Baš sam mnogo naučio, dosta su mi pomogli saigrači. Mi, mlađi igrači, posle svakog treninga ostajemo i pričamo o utakmici, šta je bilo dobro, šta ne, šta treba bolje“.

Terzić je prokomentarisao i rad sa trenerom Stanojevićem.

O šefu ne treba trošiti reči. Kod njega se tačno zna ko šta radi, nema opuštanja ni u jednom momentu. Svako će dobiti priliku, a na tebi je da se dokažeš“.

Prijavio se da šutira peti penal, do kojeg nije došlo, sa ekipom Sočija?

-Nisam imao problem u tom trenutku da šutiram peti penal. Odlično sam se osećao, samim tim sam se javio sam. Nije bilo nikakve treme! Verovao sam i u sebe i u ekipu! Bitno je da smo mi prošli Soči i da nastavljamo trku u Evropi“.

Crno-bele očekuje najvažniji meč ovog leta, revanš sa Santa Klarom četvrtak, 21.00

-Završili smo utakmicu sa Kolubarom, sad se okrećemo četvrtku i utakmici sa Santa Klarom. To je utakmica koja nam neverovatno znači, igramo na našem stadionu i pred našim navijačima. Očekuje nas drugačija utakmica nego u Portugalu“.

Očekivanja?

-Naravno, idemo na pobedu, kao i na svakoj utakmici, i nadamo se prolazu, samouveren je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Fener na korak do F4!

Košarkaši fenerbahčea došli su do vođstva 2-1 u seriji plej ofa Evrolige protiv Monaka, pošto su na svom parketu...

POVEZANE OBJAVE