Američki novinar priziva Novakovu diskvalifikaciju

Novinar Ben Rotenberg je po ko zna koji put pokrenuo lavinu svojim komentarima i to po običaju, na štetu najboljeg tenisera sveta. Pošto je Olga Danilović sat vremena pre zakazanog duela sa Naomi Osakom morala da se povuče sa turnira, krenule su odmah spekulacije.

Srpkinja je poručila da ima problema sa virusom, ali da to nije korona. Bez obzira na to, Rotenberg je našao način da bocne Novaka Đokovića.

– Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom – rekao je on, pa napao prvog tenisera sveta!

– Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim – napisao je misleći naravno na Đokovića.

Pojasnio je da igrači koji su u “bliskom kontaktu” sa zaraženima, a nisu vakcinisani bivaju diskvalifikovani sa turnira. Novak nikada nije potvrdio ni demantovao vakcinaciju, već ne želi da se izjašnjava i želi da to bude svačija lična odluka.

Rekao je da Novak Olgi neka vrsta mentora i zbog toga pretpostavlja da bi u slučaju da se ispostavi da Olga ima koronu Novak mogao biti diskvalifikovan.

– Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da se završi US Open ako je zaista nevakcinisan– završio je Rotenberg.

Đoković u noći između četvrtka i petka od 01.00 igra protiv Grikspura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE