BERETINI PRED ĐOKOVIĆA: Nadam se da će ovo biti duga trka

Srpski teniser Novak Đoković, uprkos izgubljenom setu, savladao je mladog Amerikanca, Džensona Bruksbija, i plasirao se u četvrtfinale US Opena.

Sledeća prepreka, na putu ka istoriji, mu je Italijan Mateo Beretini, koga je savladao, u finalu ovogodišnjeg Vimbldona, i u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Teniser iz Italije je, sa 3:1 u setovima, savladao Nemca Oskara Otea, i ne boji se duela sa najboljim na svetu.

Možemo da govorimo o prvom delu meča, posle se povredio i to više nije bio meč. Žao mi je, imao je sjajan nalet i nije zaslužio da završi turnir na ovaj način. Nije nikad lako prihvatiti da pobediš na ovaj način. Voleo bih da sam pobedio na drugačiji način. Teško je govoriti o meču, ali mogu da kažem da je lepo igrati sa ovakvom podrškom, osetio sam da ima mnogo ljudi koji me vole. Hajde da pričamo o atmosferi, hvala, ljudi, nadam se da ćete doći i na sledeći meč. – rekao je on.

Pred duel sa Đokovićem, Beretini je rekao:

Kada pobeđuješ dosta… Rad koji smo uložili u poslednjim godinama i mesecima je funkcionisao, čini mi se. Moram da zahvalim svom timu, tu su. Nažalost, ove godine sam imao nekoliko povreda koje su bile teške za oporavak. Ali sada sam tu, veoma sam srećan, u četvrtfinalu sam, igram dobro, osećam se dobro, nadam se da će ovo biti duga trka. – rekao je Italijan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UEFA usvojila Piksijev predlog, sa trojicom više na prvenstvu!

Kako su preneli britanski mediji, Evropska fudbalska unija (UEFA) odobriće selektorima da u ekipe za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj...

POVEZANE OBJAVE