ĐOKOVIĆ POSLE DRAME: Ostao je još jedan meč, sve je tu, hajde da uradimo to!

Srpski teniser Novak Đoković, uspeo je da prebrodi polufinalni meč US Opena, protiv neugodnog Aleksandra Zvereva.

On je slavio nakon pet setova borbe, gde je duel mogao otići na bilo čiju stranu.

Ipak, naš teniser će, u nedelju, imati priliku da postane najtrofejniji grendslem šampion i osvoji „Kalendarski slem“.

Hteo bih da se zahvalim svima, atmosfera je bila sjajna, najbolja do sada na turniru! Hvala vam mnogo! Ovo su retki momenti o kojim sanjamo, kada pokušavamo da nađemo motiv da igramo iznova i iznova. Isplati se kad igrate na ovom neverovatnom stadionu u ovakvoj atmosferi. – rekao je on nakon meča.

Pored toga, komentarisao je i svog protivnika Aleksandra Zvereva:

Aleksander je veliki šampion, neko kom se divim na terenu i van njega. Jedan je od mojih najboljih prijatelja, često treniramo, viđamo se u Monaku, gde je i njegova baza. On je sjajan momak i još bolji igrač. Znao sam da će to biti velika bitka, nadam se da smo dali tu energiju i prikazali dobar šou za sve koji su ostali ove noći. – istakao je Đoković a potom se, osvrnuo i na predstojeći finalni meč.

Idem na četvrti US Open, samo na to mislim. Šalim se, kalendarski grend slem je tu! Znam da ljudi vole da o tome pričaju, ali nema šta. Ostao je još jedan meč, sve je tu, hajde da uradimo to! Ostaviću na terenu, telo, srce, dušu, sve dajem za to. Tretiraću naredni meč kao da je poslednji u mojoj karijeri.zaključio je najbolji teniser sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE