Da li će Mladost iz Lučana prekinuti seriju poraza ili stići do crnog rekorda u našoj ligi?

Fudbaleri Mladosti iz Lučana večeras se od 19 časova na svom stadionu sastaju sa ekipom Čukaričkog. To će za oba tima biti sedmi meč u ovoj sezoni u Superligi Srbije, a Mladost je u svih šest odigranih utakmica zabeležila poraz uz gol razliku 3:10.

Večerašnji duel ekipa iz Lučana mogla bi da pamti po rekordu, ali negativnom, tačnije mogli bi da izjednače crnu seriju koju je imao čačanski Borac pre pet sezona kada je ekipa iz Čačka povezala čak sedam poraza na startu prvenstva.

Bez obzira na izuzetno loše rezultate svog tima, trener Mladosti Ivan Stefanović je optimističan.

“Najveći problem imamo na psihološkom planu i vraćanju samopouzdanja. U pauzi smo odigrali prijateljsku utakmicu sa Napretkom i verujem da smo se bar malo podigli. Pitanje je dana kada ćemo početi da osvajamo bodove. Ne može niko da me ubedi da su momci zaboravili da igraju fudbal. Tako iskusni igrači koji u nogama imaju preko 300 superligaških utakmica i plejada mladih i talentovanih igrača mnogo više vredi nego što tabela pokazuje”, kaže šef stručnog štaba lučanskog tima. 

Ekipa Mladosti dosad je poražena od Radničkog 1923, Spartaka, Zvezde, Napretka, Radnika i TSC-a. Priliku za osvajanje prvih bodova Mladost će imati večeras pred svojom publikom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMAN PROBLEM ZA VICEŠAMPIONA: Majami bez ključnog igrača, nepoznata dužina pauze!

Košarkaši Majamija u izgubili su od Filadelfije u plej-inu. Imaju još jednu priliku za plasman u doigravanje. Protiv Čikaga odlučiće...

POVEZANE OBJAVE