STIGAO ODGOVOR: PAO reagovao na Zvezdin protest

Košarkaši Crvene zvezde, juče su, ubedljivo savladali Panatinaikos, sa 83:55, u polufinalu “Magenta kupa” u Minhenu.

Odlična igra izabranika Dejana Radonjića je, međutim, ostala u senci povrede Erona Vajta.

Amerikanac je, upravo iz Panatinaikosa, prešao u redove crveno belih, ali je doživeo, tešku povredu, nakon jednog zakucavanja.

Zvezda se oglasila saopštenjem i ukazala na neprimereno ponašanje pojedinih igrača atinskih Zelenih.

Oni su sada odgovorili Crvenoj zvezdi:

Sve ove godine Panatinaikos je dokazao svoje principe i vrednosti kao klub. Ne postoji slučaj, preko leđa povređenog sportiste da uđemo u komunikacione igre. Od srca želimo oporavak svom nekadašnjem igraču, kao što smo odmah i naveli. Nadamo se da će što pre savladati ozbilnju povredu. Sigurni smo da će se borac poput Arona Vajta, brzo vratiti još jači na parket. Što se tiče “nedostatka reakcije” našeg medicinskog osoblja, samo da vas obavestimo da zbog ozbiljnog ličnog problema u poslednjem trenutku, timski lekar nije otputovao u Minhen. U tom kontekstu, dobili smo sva uveravanja organizatora da postoji puna medicinska pokrivenost i briga za turnir, nešto što je dokazano njihovom neposrednom reakcijom kod povrede Arona Vajta, zahvaljujemo im se na tome. – navodi se u njihovom saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE