”Lisice” ispustile Napolitance, drama u Frankfurtu u sudijskoj nadokandi (VIDEO)

Odigrane su preostale utakmice prvog kola Lige Evrope. U pitanju su grupe A, B, C i D.

Vrednu pobedu zabeležili su ”Lavovi” iz Liona u Glazgovu. Oni su savladali domaći Rendžers, šampiona Škotske, sa 2:0. Goste je Ekambi doveo u prednost sredinom prvog dela, da bi autogol Tavernijea rešio sve dileme.

U drugoj utakmici A grupe Brondbi i praška Sparta su igrali bez golova. ”Kneževima” je bio dovoljan jedan gol da osvoje tri boda protiv austrijskog Šturma. Strelac za tim Nika Kovača bio je Senegalac Dijata u 66. minutu, dok je srpski reprezentativac Strahinja Pavlović odigrao ceo meč za domaćina.

Mnogo uzbuđenja bilo je u Ajndhovenu u duelu PSV-a i Real Sosijedada. Domaćin je vdio golom Gecea, ali su gosti do poluvremena preokrenuli preko Januzaja i Isaka. Bod domaćinu doneo je Gakpo na početku drugog dela.

U C grupi igrao se jedan meč večeras, pošto je Legija u utorak pobedila partak u Moskvi. Igralo se samo u Lesteru, a na King Pauer je došao Napoli. ”Lisice” su imale prednost od dva gola, stekle su je preko Pereza i Barnsa, a poništen im je gol koji je postigao Daka. Napoli nije odustajao, pa je sa dva gola Osimena stigao do vrednog boda na teškom gostovanju. U Pireju je Olimpijakos dobio belgijski Antverpen sa 2:1, dok je mnogo drame bilo u Frankfurtu u duelu Ajntrahta i Fenerbahčea. Na tribinama Komercbank Arene bilo je mnogo navijača gostiju koji su razočarani napustili borilište, pošto je njihov klub propustio da realizuje jedanaesterac u sudijskoj nadoknadi. Prethodno je Fener poveo golom Ozila u 10. minutu, da bi poravnao Lamers u 41. Penal je dosuđen u 92. minutu, udarac Pelkasa odbranio je Trap, a odbijenu loptu u mrežu je poslao Beriša. Ipak, gol je poništen jer je napadač gostiju prerano ušao u šesnaesterac. Filip Kostić je odigrao ceo meč za domaćina.

Grupa A:

BrondbiSparta 0:0
RendžersLion 0:2(0:1)

Grupa B:

MonakoŠturm 1:0(0:0)
PSVSosijedad 2:2(1:2)

Grupa C:
LesterNapoli 2:2(1:0)

Grupa D:

OlimpijakosAntverpen 2:1(0:0)
AjntrahtFenerbahče 1:1(1:1)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE