Degenek: Pokazali smo da smo prava ekipa

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Bragu 2:1, u meču prvog kola grupne faze Lige Evrope.

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je posle pobede na startu grupne faze Lige Evrope da je uvek bitno evropsku turneju početi pobedom.

-Sve to nam daje dodatnu snagu i energiju za nastavak. Lepo je pobediti kod kuće pred dosta navijača. Pokazali smo da smo prava ekipa, da igramo naš fudbal i ne prilagođavamo se nikome. Stručni štab je odradio fenomenalan posao, taktika je bila besprekorna i svi su odradili svoj deo posla. Svi koji su bili na terenu, uz ekipu, na tribini, samo treba da nastavimo tako.

-Najlakše je primiti gol posle datog, ali bitno je da se održi koncentracija. Ne bih rekao da je iko kiksnuo. Svi smo mogli nešto više da uradimo, bolje reagujemo ili sprečimo. Dobro je što nismo pali posle toga, nismo se branili već nastavili da napadamo i ispostavilo se da je ta situacija kada je napravljen penal nad Ivanićem bila ključna. Potom rutinska realizacija Kataija. Želeli smo pobedu i zbog navijača i ove atmosfere“.

Zvezdu u nedelju očekuje 165. večiti derbi.

-Nije bitno šta nas čeka u nedelju, već sve ono do kraja sezone. Svaka utakmica je jednako bitna i važi tri boda. Duga je sezona, zaključio je Degenek.

Derbi je na programu u nedelju od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE