Bundesliga: Leverkuzen trijumfovao, Štutgart nemoćan i sa igračem više!

Bajer Leverkuzen savladao je na gostovanju ekipu Štutgarta rezultatom 1:3, a domaćini nisu uspeli da izvuku ni bod iako su igrali sa igračem više od 32. minuta.

Leverkuzen je stekao prednost već u drugom minutu utakmice nakon što je mrežu gostiju zatresao Andrih posle dobrog udarca glavom. Na 2:0 povećao je Patrik Šik već u 19, a onda je strelac prvog pogotka Andrih zaradio direktan crveni karton u 32. minutu.

Prednost igrača više, Štutgart je ubrzo iskoristio i šest minuta kasnije preko Mangala smanjio na 1:2, što je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

Ipak, u drugom poluvremenu domaći nisu uspeli da stignu do izjednačujućeg pogotka, a sve dileme oko ishoda meča rezrešene su u 70. minutu, kada je Virc pogodio za konačnih 1:3.

Nakon pet odigranih utakmica Leverkuzen se nalazi na trećoj poziciji sa 10 osvojenih bodova dok je Štutgart nakon isto toliko mečeva na 14. mestu, sa četiri osvojena boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mlada turska zvezda donela realu trijumf u Baskiji (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida došli su do pobede u San Sebastijanu pošto su savladali Real Sosijedad 0:1. Jedini gol na meču...

POVEZANE OBJAVE