E TO SE ZOVE START IZ SNOVA: Tudor senzacionalno srušio Murinja pa otkrio ‘tajnu uspeha’

Hrvatski fudbalski trener Igor Tudor sjajno je startovao na klupi Verone, u utakmici 4. kola italijanske Serije A na domaćem je terenu pobedio Romu sa 3:2 (0:1).

“Naravno da sam srećan, velika pobeda koja je došla nakon dugo vremena. Momci su pružili fantastičnu partiju. Utakmica nije bila jednostavna, ali imali smo isti intenzitet kroz celi susret i stvarno samsrećan”, kazao je Tudor nakon utakmice.

Uoči ovog susreta Verona je bila bez bodova, dok je Roma, koju od ove sezone vodi legendarni Murinjo imala maksimalni učinak.

“Uvek se može još napredovati. Imamo pravi mentalitet i nikad ne odustajemo. Moramo popraviti naš stil igre, ali pobediti u ovakvom susretu potreban je karakter i to je bilo ključno”, poručio je Tudor.

Na klupi Verone od 2019. do 2021. bio je Tudorov zemljak Ivan Jurić da bi ga ovog leta zamenio Euzebio Di Frančesco koji se nije dugo našao u ulozi glavnog trenera.

“Moj prijatelj Jurić napravio je čudesan posao ovde zadnje 2 godine, ja moram dodati nešto na ovo što je on radio. Pokušao sam napraviti sve, ali nije bilo jednostavno u samo nekoliko dana. Ja sam njihov treći trener u samo nekoliko meseci”, zaključio je Tudor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE