Zvezdin naredni rival u Evropi sa puno zdravtsvenih problema

Crvena zvezda se suočila sa zdravstvenim problemima posle 165. Večitog derbija zbog kojih je tražila odlaganje meča sa Voždovcem, koji bi trbalo da bude na programu u četvrtak.

Međutim, nisu usamljeni. Naime, njihov naredni rival u Ligi Evrope Ludogorec takođe ima velikih problema

Prema pisanju bugarskih medija, niz fudbalera pod upitnikom je za naredne utakmice, uz akcenat na meč sa Crvenom zvezdom zakazan za 30. septembar. Anton Nedjalkov, levi bek, doživeo je povredu na gostovanju Midtjilandu i u 54. minutu prinudno je zamenjen. Prvi izveštaji bili su optimistični i najavljivali su brz oporavak kapitena bugarskog tima, međutim, ispostavilo se da se radi o nešto težem pehu što je potvrdio izostanak defanzivca iz protokola za utakmicu sa Slavijom, a Nedjalkov će biti pod znakom pitanja i za susret sa crveno-belima.

Slična situacija je i sa Kirilom Despodovim, klilnim napadačem i jednim od najboljih fudbalera Ludogoreca koji je doživeo povredu u 61. minutu utakmice u Danskoj. Pojačanje koje je ovog leta stiglo iz Kaljarija za 2.000.000 evra takođe je provelo meč u Sofiji na tribinama, a van protokola bio je i krilni napadač Mavis Čibota.

Uz navedene fudbalere već nedeljama van stroja su Brazilci Vanderson i Kauli, a u moru pehova dobra vest za klub iz Razgrada je povratak Jordana Ikokoa u trenažni proces.

Ludogorec je u prvom kolu u grupnoj fazi Lige Evrope odigrao 1:1 u Danskoj sa Mitjilandom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE