PSŽ do tri boda tek u finišu meča, Hakimi srušio Mec!

Fudbaleri Pari Sen Žermena upisali su novu pobedu u francuskoj Ligi 1, a trijumf protiv Meca (1:2) na gostovanju izvojevali su tek u nadoknadi vremena.

Iako imaju fantastične pojedince, očigledno je da nešto ne funkcioniše u timu “Svetaca”. Večeras su bili uskraćeni za podršku Mesija, koji je povređen, ali Nejmar, Mbape, Vajnaldum i družina slomili su otpor Meca tek u samoj završnici. Pre toga u Ligi šampiona Parižani su došli samo do boda na gostovanju Brižu, a takođe u prethodnom kolu Lige 1 tri boda su osvojili tek u nadoknadi vremena.

Večeras je prednost PSŽ-u doneo Hakimi već u petom minutu meča, a u 39. Kujate je nakon kornera doneo izjednačenje domaćim. Činilo se da će dve ekipe podeliti bodove, jer je Mec uspešno odolevao napadima PSŽ-a. Ipak, u nadokandi vremena Mec je ostao sa igračem manje nakon isključenja kapitena Brona, koji je zaradio drugi žuti karton. Nakon toga zbog protesta direktan crveni akrton dobio je i trener domaćih Frederik Antoneti. U petom minutu nadoknade gosti su iskoristili prednost igrača više, a fantastičan pogodak postigao je još jednom Hakimi.

PSŽ ima maksimalan učinak, 21 boda iz sedam kola i lideri su na tabeli, a ekipa Meca ostaje na samo tri boda iz takođe sedam mečeva, i trenutno su poslednjeplasirani na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan naciljao prvo pojačanje za narednu sezonu!?

Kako prenosi italijanski novinar Mateo Andreani, šampion ABA lige KK Partizan pronašao je prvo pojačanje za narednu sezonu. Crno-beli su...

POVEZANE OBJAVE